TERRA AQUATICA – Calcium Magnesium Supplement

60,50 kn

-+

Visoko bioraspoloživa, koncentrirana mješavina kalcija / magnezija

Ispravna dostupnost kalcija i magnezija od vitalne je važnosti za optimizaciju prehrane u brzorastućim biljkama. Pomaže u prevenciji sekundarnog nedostatka hranjivih sastojaka, podržava rast i plod te sprječava truljenje i opekline na cvjetovima kod mnogih posebno intenzivnih usjeva kao što su rajčica i salata.

Dodatak kalcijev magnezij TERRA AQUATICA pruža koncentrirani kalcij i magnezij u visoko bioraspoloživom, čistom i topljivom obliku koji neće začepiti kapaljke. Može se koristiti uz većinu hranjivih režima.

Dodatak kalcijevog magnezija TERRA AQUATICA također može pomoći u suzbijanju sekvestracije kalcija kada raste u kokosovim kokosima koristeći organske hranjive tvari ili kada proširuje komprimirane kokosove bale.

Kako koristiti GHE CalMag:
Upozorenje: Ne koristiti s GHE formulacijama meke vode, DualPart® Coco ili NovaMax®: oni već sadrže dovoljno kalcija za čak R.O. vodni sustavi.

Također su svi GHE proizvodi od kokosove kokosove vode prethodno isprani i stabilizirani; možete rasti iz vrećice bez liječenja.

Za sve ostale situacije:

Upotrijebite 1,5 ml po litri vode za većinu primjena, uključujući organske usjeve i usjeve s visokom potražnjom.
Uz Reverznu osmozu dodajte 2 ml po litri vode prije dodavanja hranjive otopine.
Kada uzgajate u kokosovom kokosu, koristeći pripremljeno tlo ili mješavine bez tla ili šireći komprimirani kokos, upotrijebite 1 do 1,5 ml po litri da navlažite (do zasićenja) podlogu, a zatim dodajte u hranjivu otopinu istom brzinom prva dva tjedna. Kontinuirana upotreba može biti korisna za brzorastuće jednogodišnje biljke.

Povezani proizvodi