TERRA AQUATICA - DryPart Bloom

30,00 €

-+

Terra Aquatica DryPart Bloom - 1-komponentno hranjivo u obliku suhog praha

Koristeći dvije jednokomponentne formulacije na bazi minerala, jednu za rast, drugu za cvjetanje, DryPart® je najkoncentriraniji proizvod ikada iz Terra Aquatice.

DryPart® Grow & DryPart® Bloom samostalne su formule topljive u vodi napravljene od visokokvalitetnih primarnih, sekundarnih i mikronutrijenata u pravim koncentracijama za maksimalnu aromu i proizvodnju čak i u najmekšoj vodi. Oba su također pH-puferirana, što znači da će pH hranjive otopine zadržati svoju vrijednost nakon što se dosegne vaš ciljani pH. Format suhog praha čini DryPart® vrlo prenosivim, lako se skladišti, što ga čini popularnim izborom za vrtlare na otvorenom.

DryPart® Grow & Bloom može se koristiti za sve vrste biljaka i s različitim kvalitetama vode. Bez obzira radite li u kokosovom vlaknu, hidroponici, bez tla ili u tlu, DryPart® vam daje svu fleksibilnost i mogućnost prijenosa koje trebate.

Kako koristiti:

Dobro promiješajte s vodom i nanesite.
Hranjive tvari Terra Aquatica DryPart® vrlo su koncentrirane: potrebno je najviše ispod 2 g/L u vodi.
Osigurajte da se DryPart® prašak nakon otvaranja čuva u suhom, hermetički zatvorenom spremniku kako biste izbjegli zgrudnjavanje.

Koristite sa:

Radi sa svim biljkama i supstratima, u hidroponiji, tlu i vrtu na otvorenom.
Nakon hranjivih tvari, najveća prednost koju može dati bilo koji uzgoj je korištenje visokokvalitetne fulvinske kiseline: Terra Aquatica Fulvic je najbolja.
Terra Aquatica TrikoLogic® donosi koristan život mikroba u vašu korijensku zonu, TrikoLogic® S dodaje povećanu zaštitu i dodatnu učinkovitost, posebno pri visokim temperaturama.
Dodaci Terra Aquatica: T.A. Asortiman uključuje visokokvalitetne organske dodatke za fino podešavanje i poboljšanje vaših biljaka.
FlashClean®: ne samo za probleme zaključavanja i kraj berbe; FlashClean® pomlađuje stari supstrat i umorno tlo, što može biti teško podnijeti s plodnim biljkama koje se ne mogu presađivati u saksije, a matičnim biljkama može dati novi život.
Tijekom zadnjih 10 dana koristite FinalPart® za povećanu proizvodnju cvijeća.

Povezani proizvodi