O nama

GeoFlora j.d.o.o. je poduzeće kojem je cilj promocija urbanog vrtlarstva. Pod terminom urbano vrtlarstvo podrazumijevamo sve vrste uzgoja, svih vrsta bilja u gradskom okruženju. To znači da pod urbanim vrtlarstvom smatramo uzgoj biljaka na otvorenom, u sklopu gradskih „urbanih vrtova“, uzgajanja u vlastitom (ili susjedovom) vrtu, na terasi, balkonu, sobi, špajzi ili šatoru (grow box). Ukratko, na bilo kojem prikladnom mjestu.
Urbano vrtlarstvo je trend koji je u strašnom zamahu. Širom svijeta, urbani vrtovi mjenjaju vizure gradova, omogućuju ljudima da uzgajaju vlastito voće, povrće, cvijeće, grmove i kaktuse, gotovo sve što raste.

GeoFlora je u tu svrhu otvorila i trgovinu. BOTANIKA – Urbano vrtlarstvo je urban gardening & grow shop u kojem možete pronaći gotovo sve što vam treba kako biste započeli s vlastitim uzgajanjem biljaka, bile one listajuće, cvatuće ili plodonosne.
Ako nešto i nemamo, spremni smo za Vas naručiti sve ono što Vam eventualno treba. Bitno je da imate na umu da kućni odnosno urbani uzgoj biljaka nije „znanstvena fantastika“. Sve što trebate je volja i želja, a za ostalo ćemo se pobrinuti mi. Otvoreni smo za suradnju sa svim urbanim vrtlarima, kućnim uzgajvačima i drugim hortikulturalnim entuzijastima

.
U trgovinu BOTANIKA - Urbano vrtlarstvo možete svratiti svaki dan, osim nedjelje i praznika. Dođite bez obaveza. Na kratki razgovor ili razgledavanje. U planu su i radionice o uzgoju različitih vrsta bilja, o čemu ćete biti pravodobno obaviješteni putem naših stranica i društvenih mreža.

Sretno, uspješno, plodonosno, ukusno i mirisno uzgajanje želi Vam GeoFlora – Botanika!

GEOFLORA j.d.o.o

@shop: BOTANIKA – Urbano vrtlarstvo
Radoslava Cimermana 68A
10020 Zagreb / Novi Zagreb
tel: +385 1 5504 931
email: info@botanika.hr

Radno vrijeme:

 PON - PET

10:00 - 18:00