CANNA - CalMag Agent

13,28 €

-+

Canna CalMag Agent je razvijen za uzgajivače koji uzgajaju s mekom vodom ili RO vodom. Ovim vrstama vode nedostaju hranjivi sastojci kalcija i magnezija, a Canna CalMag Agent pripremio je pravu količinu za očvršćavanje vaše vode kako bi vaše biljke mogle apsorbirati hranjive tvari koje su im potrebne. Na taj način mogu rasti jaki i zdravi te povećati kvalitetu vašeg cvijeća. Canna CalMag Agent, sa svojom visoko koncentriranom formulom, također povećava EC meke vode i smanjuje/liječi nedostatke hranjivih tvari.

Sve Canna hranjive tvari i drugi proizvodi dizajnirani su za rad s 'normalnom' vodom s pozadinskim kalcijem i magnezijem EC između 0,4 i 0,7. Obična voda sadrži kalcij, magnezij (i bikarbonat), stabilizirajući pH vode i osiguravajući vašim biljkama kalcij i magnezij. Meka voda i voda reverznom osmozom (s EC ispod 0,4) ne sadrže dovoljno ovih vitalnih sekundarnih hranjivih tvari. I magnezij i kalcij imaju mnoge važne uloge u metabolizmu, zdravlju i razvoju biljaka u svim fazama.

Ako koristite meku vodu ili vodu s reverznom osmozom (RO), trebate uravnotežiti sadržaj kalcija i magnezija na normalne razine prije nego što pripremite svoju hranjivu otopinu s Canna hranjivim tvarima. Ako se to ne učini, postoji veliki rizik od razvoja nedostataka, koji utječu na zdravlje biljaka i konačnu kvalitetu i veličinu usjeva.

Ako nemate sreće da imate vodu s EC iznad 0,8, tada Canna preporučuje korištenje jedinice za reverznu osmozu da je očistite i smanjite na EC gotovo nulu. Zatim možete upotrijebiti sredstvo Canna Calmag da ponovno podignete EC na 0,4

Povezani proizvodi