DIMLUX expert series 1000W

4.200,00 kn
3.360,00 kn
20%

-+

EKSPERTSKA SERIJA DIMLUX RED JE CIJELIH FIKSURA UKLJUČUJUĆI REFLEKTOR OPTIKE ALPHA.

Koristeći se u rastućoj industriji, profesionalne HPS žarulje od 400 volta imaju niz ključnih prednosti zbog čega su superiorne u odnosu na standardne HPS žarulje - čak i one koje se pokreću od vrhunskih digitalnih predspojnih uređaja.

HPS žarulja od 400 V mnogo je učinkovitija od standardne HPS žarulje. Oba sustava troše 1000 W i zbog toga troše potpuno jednako, ali Pro HPS žarulje rade na višem naponu i nižoj struji. 400 Volt Pro HPS žarulje proizvode više svjetla za istu potrošnju energije i dat će najmanje 10% veći prinos u odnosu na čak i najbolje standardne HPS sustave. Zapravo, kad ih se vidi jedna pored druge, HPS Pro lampe osjetno su svjetlije, hladnije rade, a svjetlost koju proizvode nešto bjelja. Dakle, osim što daju veći prinos, biljke uzgajane pod 400 Volt Pro HPS su zdravije, sretnije i imaju manji rizik od oštećenja toplinom.

Način na koji sustav funkcionira je da se mrežna snaga dovodi izravno na kombinirani prigušnik i reflektor preko standardnog mrežnog kabela. Specijalni prigušnik pretvara električnu struju u pogon posebne Philips Master GreenPower Plus žarulje od 400 V / 1000 W. Udaljenost od prigušnice do žarulje vrlo je kratka, što znači da se priključnim kabelom gotovo ne gubi snaga.

400 V / 1000 W pro HPS žarulje Philips Master GreenPower Plus održavaju svoju učinkovitost i svjetlost mnogo dulje od standardnih HPS žarulja. Zapravo će trajati najmanje godinu dana prije nego što ih treba presvući. Treba imati na umu da normalne HPS žarulje i 400 Volt Pro HPS žarulje NISU zamjenjive s različitim prigušnicama. Standardne HPS žarulje smiju se koristiti samo sa standardnim ili digitalnim prigušnicama 230 V. 400 Volt Pro HPS žarulje smiju se koristiti samo u sustavima rasvjete s 400 V Pro HPS prigušnicom. 400 Volt Pro HPS žarulje mogu se prepoznati po oznaci HPS EL na njima.

 

 

Povezani proizvodi