ONA block 170g FRESH LINEN

13,95 €

ONA-zračni blok 170g

ONA-ina reputacija ubijanja kameno mrtvih mirisa nema paralele. Ovaj proizvod dolazi u urednom, kompaktnom obliku, bez žrtvovanja bilo koje međunarodno priznate ONA-ine sposobnosti uništavanja mirisa.

ONA - Izvrsna, dugotrajna i potpuno pouzdana kontrola mirisa
Jednostavan za upotrebu - jednostavno odvrnite gornji dio da biste počeli iskusiti blagodati
Dugotrajno - ako se pravilno koristi, dobit ćete nekoliko tjedana kontinuirane upotrebe iz svake staklenke
Koncentrirana formula - puno snage za ubijanje mirisa u kompaktnoj kadi
Za optimalne rezultate koristite zajedno s našim novim asortimanom ONA-zračnih kanala

Sadrži:

1x ONA-Air Block 170g (gore odaberite svoj miris)
Kako rade ONA-Air blokovi:

ONA su poznati po proizvodnji nekih od najboljih proizvoda za kontrolu mirisa na tržištu - poznate su moći neutralizacije mirisa ONA proizvoda koji se svrstavaju među najbolje u industriji. ONA-Air Blocks ugodno će riješiti okolinu neželjenih mirisa, a da pritom ne ostavljaju premoćne mirise - za razliku od mnogih drugih proizvoda na tržištu koji djeluju samo na prikrivanje mirisa bez uklanjanja osnovnog uzroka problema.

ONA blok sadrži čvrstu, koncentriranu masu formule na bazi esencijalnog ulja dobivenu od prirodnih sastojaka na biljnoj bazi. To ga čini razumnim izborom za one koji su ekološki svjesniji - izvrsna alternativa moru kemijski utemeljenih opcija na tržištu.
Kako se koriste ONA-zračni blokovi

Korištenje ovog proizvoda jednostavno je kao i odvrtanje gornjeg dijela - tako je jednostavno. Učinci neutraliziranja mirisa postat će vidljivi tek nekoliko sekundi nakon uklanjanja poklopca. Kako se ONA-ina para ispušta iz staklenke, tvrdoglavi mirisi brzo se uklanjaju u okolici i šire.

ONA-zračni blokovi pružaju učinkovito sredstvo za uništavanje mirisa za gotovo svaku standardnu ​​primjenu. Sjajno djeluju kod kuće ili u uredu i izvrsni su za uklanjanje mirisa kućnih ljubimaca i ostalih dugotrajnih, teško promjenjivih mirisa. Ako se pravilno upotrebljavaju, ONA blokovi trajat će nekoliko tjedana prije nego što je potrebna zamjena, tako da ćete dugo moći uživati ​​u svježem mirisu, čistom zraku i miru. Da bi iz ovog proizvoda iskoristili najbolje što mogu, uzgajivači će možda htjeti postati malo kreativni: preporučujemo ih upotrebu zajedno s ONA-inom ponudom kompleta za kanale. Komplet kanala za kontrolu mirisa ONA-Air koristi protok zraka stvoren od ventilatora za odsisavanje u sobi za povećavanje učinkovitosti blokova ONA-Air. Potpune pojedinosti potražite u zasebnom popisu.

Iako je ONA-Air Block formuliran koristeći prirodne sastojke biljnog porijekla, još uvijek je bitno da slijedite razumne standardne prakse. Nakon rukovanja staklenkom, nakon toga uvijek operite ruke kako biste osigurali da formula nikada ne dodiruje vaše oči, i (kao vježbu u očitovanju očitog !!) trebali bismo napomenuti da ni u kojem slučaju ne smijete progutati bilo koji od ovih proizvoda.

Povezani proizvodi