GHE - Coco Tek PX

115,00 kn

-+

* Teški predmet - Ovaj artikal je isključen iz "besplatne dostave"

Težina 14 kg

CocoTek mediji
Mješavina s pravom količinom prethodno obrađenih kokosovih vlakana i perlita, pruža prozračivanje i optimalno zadržavanje vlage. Spreman je za upotrebu odmah iz vrećice - jednostavno napunite svoj spremnik, posadite, hranite i uzgajajte!

100% prirodne supstance  kokos vrhunske kvalitete

Visoko kvalitetne, izuzetno čiste podloge iz potpuno obnovljivog organskog izvora: lakoća uzgoja tla uz dodane performanse.

Paleta Coco Fiber izvedena je iz kokosove kokosovine vrhunske kvalitete koja je obrađena kako bi vam pružila jednu od najčišćih, najlakših i najkvalitetnijih podloga od kokosovih kokosa na današnjem tržištu - sigurnu za upotrebu izravno iz vrećice bez potrebe za ispiranjem.

Zajamčeno bez patogena, korova i štetočina, Coco Fiber dostupan je u tri formata:

Coco vlakna s perlitom - 75/25 mješavina kokosa / perlita.
Optimizirana odvodnja i oksigenacija korijenske zone koju nudi Coco Fiber s perlitom idealna je za upotrebu u sustavu GHE Ebb & Grow , loncima za samopolijevanje i kapaljkama, a svi Coco Fiber proizvodi mogu se koristiti kao zamjena tla u tradicionalnim kontekstima ručnog zalijevanja.

Coco Fiber kokosa može se ponovno koristiti do 3 puta ako je potrebno, a čini izvrsno sredstvo za poboljšanje vrta i poljoprivrednog tla.

Povezani proizvodi