Eazy Plug

1,60 kn

-+

Eazy Plug

Eazy Plug potječe iz nizozemskog centra tehnologije uzgoja i inovativan je razmnožavajući i uzgajajući medij koji je doista jedinstven. Dolazi s unaprijed određenom razinom EC i pH, samoregulira pravi omjer zrak-voda. Zbog snažno vezanih organskih komponenti, nema potrebe za posudama ili tuljcima za proklijavanje jer Eazy Plug zbog svoje prozračne strukture pridonosi snažnom razvijanju korijenskih dlačica. Eazy Plug je potpuno organski proizvod i može se kompostirati. Pakiran je u dehidriranom obliku, izrađen od organskih materijala koji imaju sposobnost da se vežu i stabiliziraju, stvarajući prozračnu strukturu vrhunskog kapaciteta za zadržavanje vode.

Način korištenja:

  • Klijanje sjemena:

Potpuno navlažite Eazy Plug i stavite sjeme u rupu. Tankim slojem zemljanog supstrata prekrijte sjeme i temeljito prskajte vodom. Nakon prskanja  pričekati da sav višak tekućine iscuri. Tako pripremljeno sjeme staviti u propagator koji osigurava vlažno i toplo okruženje. Ukoliko je potrebno, narednih dana poprskati kocke kako ne vi došlo do isušivanja. Nakon što sjeme proklije malo otvoriti otvor na propagatoru kako bi nesmetano ulazio zrak. Nakon što biljčica pusti prvi pravi red listova spremna je za presađivanje i dohranu.

  • Reznice:

Potpuno navlažite Eazy Plug i stavite vaše rezanice u rupu. Nakon što višak vode isteče, reznice staviti u propagator u vlažno i toplo okruženje. Nije nužno dodavati gel ili prašak za ukorijenjivanje, međutim dodavanje istog ubrzat će se proces ukorijenjivanja.

Povezani proizvodi