MYCOTERRA - Pandora 75 ml

55,00 kn
46,75 kn
15%

-+

Tekuća Pandora je bio gnojivo koje potpomaže biotizaciju rizosferesa dodanim fosforom za bolju cvatnju.

Pandora je fitoformifikacijski rizosferni mikrobni kompleks s koncentracijom od 2,3 x 106 cfu / g supstrata i prirodno je aktivan.

Pandora bio gnojivo 100% je prikladno za organske usjeve, i ne sadrži vrste fitosanitarnog ili kemijskog gnojiva koje može oštetiti ili ubiti bakterije.

Pandora bio gnojivo može se koristiti prilikom uzgoja ljekovitih biljka, suptropskim kulturama, citrusima, koštunjavog voća, žitaricama, hortikulturi na otvorenom ali u zatvorenom prostoru, povrću u stakleniku, duhanu, jagodama i cvjetnicama.

Primjena tekućeg Pandora bio gnojiva:

Prethodno otopljen u vodi, odmah primijeniti u području utjecaja korijena ubrizgavanjem, navodnjavanjem kap po kap ili bilo kojim drugim sustavom, koji osigurava ispravno unošenje proizvoda u tlo. Ukoliko se rade veće količine otopinu se preporučuje promiješati prije primjene.

Ponavljati jednom mjesečno do kraja uzgoja.

Tekuća Pandora sastoji se od korisnih bakterija koje oživljavaju osiromašeno tlo u vašim usjevima, povećavajući populaciju i mikrobnu aktivnost, što olakšava asimilaciju hranjivih tvari i rast korijena vaših biljaka.

Tekuća Pandora važna je za proces cvatnje jer pomaže biljci da apsorbira fosfor prisutan u supstratu. Iako je fosfor vitalan za biljku u svim fazama, budući da je neophodan za fotosintezu, postaje osobito važan za cvatnju.

Osim toga, Pandora tekućina pomaže u proizvodnji smole i sjemena te pridonosi općoj snazi svih vaših biljaka.

Pomaže li tekuća Pandora u obilnijim berbama?

Pandora je biostimulator koje sadrži odabrane mikroorganizme koji pomažu biotizaciji rizosfere a uz dodani fosfor pospješuje cvat i prinos.

Primjena i upotreba Pandora tekućine iz Mycoterre:
 
Primjena je naznačena za sljedeće usjeve:
ljekovito bilje, vrtlarstvo, staklenike, suptropske / tropske kulture, vanjske hortikulturne kulture, kukuruz, agrume, masline, koštice i sjeme voćke, vinovu lozu i vinovu lozu, žitarice, stabla banana, cvjetnice i ukrasne biljke , duhan, jagoda. Prethodno otopljen u vodi, odmah će se primijeniti u području utjecaja korijena ubrizgavanjem, navodnjavanjem kap po kap ili bilo kojim drugim sustavom, koji osigurava ispravno unošenje proizvoda u tlo.
 
PANDORA TEKUĆINA
 
 Doza: 10 ml po biljci jednom mjesečno
Primjena: savršeno se razrjeđuje u vodi (kantica za zalijevanje ili fertigacija)
 
Broj biljaka koje treba tretirati prema formatu:
75ml- Može se tretirati do 8 biljaka
150ml- Može tretirati do 15 biljaka
300ml- Može tretirati do 30 biljaka
 
Pandora kompatibilnost:
Za optimalne rezultate, preporučuje se nanošenje samostalno, odnoso nakon primjene Pandore ukoliko se korite mineralna gnojiva, preskočiti jednu primjeru mineralnih gnojiva kako bi se omugućilo nesmetano koliniziranje rizosfernih mikroba
Sigurnosni period: nema karence
 
Kako čuvati Pandoru:
Proizvod čuvajte na hladnom, suhom i prozračenom mjestu.
Ne izlažite proizvod temperaturama iznad 50ºC.
Proizvođač: Mycoterra

 

 

Povezani proizvodi