GUANOKALONG - BatBoost

120,00 kn

-+

Ovaj organski pojačivač poboljšava okus, kvalitetu i prinos krajnjeg proizvoda.

Guanokalong® BatBoost sadrži 2% kalija i uravnotežena je mješavina pojačivača okusa ekstrakta Guanokalong®, pepela GK-Organics® palme i tekućih huminskih kiselina. Pogodno za svaki sustav uzgoja!

Poboljšava okus, kvalitetu i prinos.
I za unutarnju i za vanjsku upotrebu.
Potiče rast korijena.
Obilno cvjetanje.
Pruža dodatnu zaštitu od bakterijskih infekcija.
Visok udio kalija.

I za unutarnju i za vanjsku upotrebu.
Jednostavno dodajte Guanokalong® BatBoost do berbe u hranidbenu vodu ili ga upotrijebite za nadopunu redovitog rasporeda gnojidbe.
Doziranje: 2-4 ml Guanokalong® BatBoost po litri vode.

100% prirodni izmet šišmiša
NPK 0-0-2 u obliku crne tekućine

Guanokalong® BatBoost uključuje izmet šišmiša koji žive u kišnoj šumi. Prirodno sami odabiru hranu, čineći svoj izmet potpuno organskim: zrelog voća i zdravih insekata ima u izobilju u kišnoj šumi, prirodnom okruženju koje čovjek ne remeti. Tijekom stotina godina ta su se ležišta gvana nakupljala u špiljama i s vremenom su se promijenila u kompost, izvrstan izvor biljne prehrane za upotrebu u organskom uzgoju konzumnih usjeva kao što su jagode, rajčica i začinsko bilje.

Dodane huminske kiseline u Guanokalong® BatBoost pomažu biljci da još brže apsorbira elemente iz gvana i drugih organskih hranjivih sastojaka. Humus je napravljen od 100% leonardita (jako oksidiranog lignita). To uvjetuje tlo i simulira mikrobni život u tlu. Ima visoku pH vrijednost i kapacitet pufera vode. Rezultat: manje stresa tijekom transplantacije i smanjeni zahtjevi za navodnjavanjem.

Povezani proizvodi