SECRET JARDIN - 26W T-LED Bloom

470,00 kn

-+

Secret Jardin LED 26w Bloom svjetiljke LED su niske snage, alternativa HPS i fluorescentnim rasvjetnim sustavima. LED diode mogu se okačiti okomito ili vodoravno s priloženim kopčama.
Dostupna u dvije varijacije, ovo je verzija s crvenim spektrom koji ima 45% 3000K, 45% 2100K i 10% infracrvenih LED dioda. Bloom LED je dizajniran za ciklus cvjetanja, i premda se u malim prostorima može koristiti samostalno, kako biste maksimalno iskoristili ovu jedinicu, trebali biste je koristiti kao dodatak glavnoj žarulji cvjetanja, bilo HPS ili LED, kako biste potaknuli dodatne rast i proizvodnja nafte.

Pokrenuti Neon LED tehnologijom, Secret Jardin LED trajat će 30 000 sati, a na samo 26 W imaju minimalnu potrošnju energije i proizvodnju topline. Ipak, oni i dalje generiraju ekvivalentnu svjetlosnu snagu dvostrukog 55w fluorescentnog rasvjetnog sustava. Jedna od inovativnih značajki Secret Jardin LED sustava je uključivanje različitih kukica koje omogućuju da se svjetiljka okomito i vodoravno pričvrsti za izradu stupova šatora promjera 16 do 21 mm, LED diode naravno mogu se i konvencionalno objesiti lancem , lagane role, čegrtaljke za uže itd.
Prednosti Secret Jardin LED sustava uključuju:

Dostupno u varijantama uzgoja i cvjetanja
Niska potrošnja energije od samo 26 vata
Izlaz sličan 2x 2x fluorescentnom rasvjetnom svjetlu
lampe Dimenzije 540 x 40 x 30mm
Može se pričvrstiti vodoravno i okomito na stupove šatora od 16 - 21 mm
 
SJ LED žarulje mjere samo 540 mm x 40 mm x 30 mm i teže samo 360 grama, spremne su za upotrebu odmah iz kutije, a isporučuju se s UK utikačem i kablom od 1,8 m.

Povezani proizvodi