REMO - Supercharged Kit (9 x 500 ml)

745,00 kn

-+

Set gnojiva / hraniva za indoor uzgoj biljaka. Remo Supercharged Grow Nutrient Kit pruža vam cjeloviti program hranjenja koji zadovoljava sve potrebe vaših biljaka od početka do kraja. Kompletni set uključuje osnovnu hranu za fazu vegetacije i za fazu cvjetanja, te pojačivače, enzime i aditive.

Set gnojiva za uzgoj biljaka u zatvorenom prostoru. Pogodan za početnike i profesionalne korisnike.

SET SADRŽI:

1 x 500 ml Remo Grow
2 x 500 ml Remo Bloom
2 x 500 ml Remo Micro
1 x 500 ml Remo VeloKelp
1 x 500 ml Remo MagNifiCal
1 x 500 ml Remo AstroFlower
1 x 500 ml Remo Nature's Candy
1 x 100 ml mjerna posuda
1 x Remo sunčane naočale


SVOJSTVA

REMO GROW: Visokokvalitetno gnojivo pogodno za razdoblje rasta / vegetacije. Remo Grow sadrži NPK 2 - 3 - 5, kao i magnezij, bor, kelirani mangan i kelirani cink. Koristi se u jednakim količinama sa Remo Micro u vegetativnim biljkama. Također se može koristiti 8 ml/g kako bi dodali dodatni rast biljci prije cvjetanja.
REMO BLOOM: Visoko kvalitetno gnojivo za razdoblje cvatnje. Remo Nutrients hranjive tvari Micro, Grow & Bloom donose kvalitetu i lakoću vašem vrtu! Remo Bloom sadrži NPK 1 - 4 - 6, kao i bor, kelirani bakar, kelirani mangan, molibden i kelirani cink. Molibden pretvara nitrate u aminokiseline, što povećava usjeve smanjivanjem stresa na biljkama, poboljšava oprašivanje i plodove. Aminokiseline oslobađaju aromatske okuse, povećavaju oprašivanje i pomažu oploditi plodove.
REMO MICRO: Visokokvalitetno gnojivo s morskim ekstraktom. Remo Micro sadrži kalcijum u oba keliranog (EDTA) i nitratnog oblika, bor, kelirani bakar, željezo u dva oblika za maksimalnu apsorpciju (EDDHA i EDTA), kelirani mangan i molibden. Kalcijum EDTA je vrlo učinkovit u povećanju proizvodnje voća, smanjenju toplinskog stresa, a kada se koristi s borom, poboljšava strukturu stanične stijenke tvrdih, jaka biljaka. Remo Micro je dizajniran da se koristi tijekom cijelog ciklusa uzgoja, u jednakim količinama s Grow ili Bloom, kako bi komplimentirao i dovršio makro i mikronutrijente potrebne za biljke.
REMO VELOKELP: Nevjerojatna formula je pakirana s vitaminima i višestrukim ekstraktima morskih algi. Glavni sastojci VeloKelp-a su humusna i fulvinska kiselina, vitamin B1 i dvije vrste hladno prešanih ekstrahiranih morskh algi (jedna iz Atlantika i jedna iz Pacifika). To je od Remo Nutrients jedini organski proizvod, iako još nije certificiran. Filtriran je tijekom proizvodnog procesa, tako da je potpuno siguran za upotrebu u hidroponski sustavima. VeloKelp se može koristiti kroz sve faze rasta, međutim, to je najvažnije tijekom ranog razvoja biljaka. To je super za sadnice i klonove i može se dodati u sustave kloniranja. VeloKelp je također vrlo učinkovit sprej za lišče.
REMO MAGNIFICAL: Pruža osnovne makrominerale vašim biljkama. MagNifiCal sadrži kelirani kalcij, kalcij nitrat, magnezijev nitrat i željezo u dva oblika. Korištenje višestrukih kelata u MagNifiCal rezultira bržim i učinkovitijim preuzimanjem hranjiva (apsorpcija) vaših biljaka. Ta je formula posebno dizajnirana za povećanje brzine apsorpcije i može se koristiti kao folijarni raspršivač. Kalcijum povećava veličinu voća, dioba stanica i pomaže u jačanju staničnih stijenki. Magnezij povećava dostupnost i učinkovitost fosfora u AstroFloweru. Korištenje dva oblika željeznog kelata (EDTA i EDDHA) osigurava da se željezo pravilno apsorbira i stabilno je u različitim razinama pH.
REMO ASTROFLOWER: Povećava proizvodnju cvijeća. Astro Flower je kompletno PK cvjetno pojačalo. Ova jedinstvena formula također potiče razvoj cvijeća na masivan način, da se poveća prinos. Ova precizna mješavina fosilnih organskih tvari cilja područja vaše biljke koja kontroliraju razvoj konačnog proizvoda, pomažu u proizvodnji eteričnih ulja i aroma i povećava učinkovitost. Sadrži humusnu i fulvinsku kiselinu, korisnu za njihove kelatne tvari, koje poboljšavaju unos minerala i povećavaju okus prirodnih aminokiselina.
REMO NATURE'S CANDY: Poboljšava unos hranjivih tvari. Nature's Candy je jedinstvena mješavina ugljikohidrata i aminokiselina koje promiču i podržavaju korisne bakterije i gljivice. Izuzetno je korisno za sve faze razvoja biljaka. Sadrži 12+ različitih L-aminokiselina, zajedno s nekoliko vitamina B (B1, B2, B3, B5 i B6), magnezijev sulfat, glukoza, melasa i dva različita kelata željeza. Tablica za doziranje zahtijeva da se Nature's Candy koristi samo za vrijeme cvatnje, ali je također korisno i na vegetativnoj pozornici.

Povezani proizvodi