GUANOKALONG – Pellets

100,00 kn

-+

Ovo organsko super gnojivo puno je prirodnih sastojaka i poboljšava okus, kvalitetu i prinos krajnjeg proizvoda.

Guanokalong® peleti pružaju zapanjujući rast jačajući zonu korijena bitnim mikro-elementima i enzimima. Biljka također prima potrebne makroelemente kao što je fosfor za poticanje zdravog rasta biljaka.

Poboljšani okus, kvaliteta i prinos.
Za unutarnju i vanjsku upotrebu.
Oblik peleta čini ga manje podložnim rasipanju vjetra.
Potiče rast korijena.
Obilno cvjetanje.
Pruža dodatnu zaštitu od bakterijskih infekcija.
Smanjen rizik od opeklina lišća zbog sporog oslobađanja hranjivih sastojaka.
Nema neugodnih mirisa.
Nema roka upotrebe kad se drži na tamnom i suhom mjestu.

Za unutarnju i vanjsku upotrebu.
Za uzgoj na otvorenom: 1 kg Guanokalong® peleta dovoljno je za 5 - 10 m². U kasnijoj fazi, rasipajte Guanokalong® pelete po zemlji i prema potrebi temeljito zabijte u zemlju.
Za upotrebu u posudama i / ili žardinjerama: prije sadnje, pomiješajte 100 grama Guanokalong® peleta u 15 litara zemlje ili zemlje za sakupljanje. U kasnijoj fazi rastresite Guanokalong® pelete po tlu po potrebi i temeljito zalijejte.

100% prirodni izmet šišmiša
NPK 1-10-1 u obliku peleta

Guanokalong® peleti potpuno su prirodni proizvodi. Stoga se vrijednosti NPK mogu razlikovati po seriji. NPK 1 + 10 + 1 je minimalno zajamčena analiza. Guanokalong® peleti se ne miješaju s drugim gnojivima kako bi zajamčili određeni NPK% na etiketi. To znači da se Guanokalong® peleti uvijek mogu koristiti u istim količinama bez rizika od opeklina biljaka.

Zbog svoje organske prirode, Guanokalong® peleti nisu cjelovito gnojivo. Dodatni dušik ili kalij mogu se dodati odvojeno. Dušik (Kalong uzgajaju ili vegetarijanski biseri) tijekom vegetativne faze i kalij (cvjetnica Kalong ili jasen palme) tijekom faze cvatnje.

Guanokalong® ima licencu organskog certifikata od strane Control Union za sljedeće proizvode: Guanokalong® prašak, pelet i ekstrakt. Svi naši proizvodi ocjenjuju se prema strogim propisima o organskoj proizvodnji u pogledu proizvodnih praksi i procesa. Nadzorni standardi za ovjeru Unije (temeljeni na EEZ 834/2007 i 889/2008).

Guanokalong® NPK 1 + 10 + 1 proizvodi se iz izmeta šišmiša koji žive u kišnoj šumi. Prirodno sami odabiru hranu, čineći svoj izmet potpuno organskim: zrelog voća i zdravih insekata ima u izobilju u kišnoj šumi, prirodnom okruženju koje čovjek ne remeti. Tijekom stotina godina ta su se ležišta gvana nakupljala u špiljama i s vremenom su se promijenila u kompost, izvrstan izvor biljne prehrane za upotrebu u organskom uzgoju konzumnih usjeva kao što su jagode, rajčica i začinsko bilje.

Jedinstvena kompozicija
Guanokalong® NPK 1 + 10 + 1 ima bogat i jedinstven sastav makroelemenata, mikroelemenata i enzima. Posebno je bogat makroelementom fosforom. Fosfor igra važnu ulogu u načinu na koji biljke rastu i funkcioniraju. Ako u tlu ima dovoljno fosfora, sadnice i korijenje će rasti brže, a plodovi optimalno.

Prah ili pelete?
Guanokalong® NPK 1 + 10 + 1 dostupan je u obliku praha i peleta. Prašak je odmah na snazi ​​od 1. tjedna i može se koristiti i u zatvorenom i na otvorenom. Peleti imaju dulje razdoblje puštanja i na snazi ​​su od 2. do 3. tjedna do kraja. Peleti se obično češće koriste za uzgoj na otvorenom: mogu se rasuti po biljkama ili na otvorenom polju bez rizika da ih vjetar rasprši. Najbolji način za upotrebu peleta je unošenje u zemlju.

Povezani proizvodi