SUPERTHRIVE vitamini i hormoni za biljke

135,00 kn

-+

Što je Superthrive?
Nije klasično gnojivo kao što mnogi od vas znaju iz Canne, Hesija ili Plagrona, ali biljci pomaže u fazi rasta i cvatnje. Njegovo podrijetlo potječe iz SAD-a i Kanade, gdje su Sveci trijumfirali desetljeće.

SuperThrive sadrži jedinstvenu kombinaciju 50% vitamina i 50% hormona potrebnih za pravilan rast biljaka. Koristi se kao dodatak, a ne kao zamjena za standardnu ​​gnojidbu!

SuperThrive sadrži sastojke koji stimuliraju biljku za bolji rast i obilnije cvjetanje. Djeluje izravno na sustav rasta biljke i na cvijeće, dajući biljci bolju obojenost, snažno korijenje i snažnu stabljiku koja cvjetovima dostavlja hormone i vitamine, čineći ih mnogo težima i većima.

SuperThrive je neophodan prilikom ponovne sadnje biljaka i nakon obrezivanja, jer smanjuje stres. Uz to, zahvaljujući njemu, biljke se brže vraćaju u dobro stanje. SuperThrive povećava rast vlaknastih korijena i pomaže povratku u tvorbu bolesnih biljaka.

Veći cvjetovi povećavaju želju biljke za povećanjem proizvodnje cvjetnih hormona i dovode do zapanjujućih konačnih učinaka u obliku većeg prinosa tijekom berbe.

Može se koristiti kao dodatak bilo kojem gnojivu priznatih marki kao dodatak, koji u kombinaciji s gnojivima Canna, Plagron, House and garden ili drugima daje najbolje rezultate.

Potvrđeno rezultatima uzgajivača iz SAD-a i Kanade žetva se povećava za više od 10% !!

Sadržaj pakiranja: 60ml


Doziranje

Prva primjena / protiv stresa:

1 ml na 4 L vode
2,6 ml na 10 L vode
Cca. 5 kapi po 1 litru

Osjetljive biljke (povrće, sadnice itd.) Ili u slučaju svakodnevne upotrebe:

1,5 ml na 100 L vode (3 kapi na 10 L)

Namakanje čistih korijena prilikom ponovne sadnje:

3 ml na 10L vode

Oživljavanje suhog grmlja ili drveća:

Jednokratno 17ml na 10L vode. Nanesite na mokro tlo.

Povezani proizvodi