Neem PRO koncentrat 30 ML

100,00 kn

-+

Prirodni preventivni insekticid na bazi čistog ekstrakta neema. Korisno protiv: lisnih uši, bijelih muha, muha s tla, grinja, pauka, nematoda, brašnastih buba, tripsa itd.

NeemPRO je prirodni neem insekticid čija je glavna razlika od ostalih insekticida iste vrste to što je u obliku čistg ekstraka neema i ima visoku koncentraciju azaridahtina, uz meliantriol, nimbin i salanin.

Sistemski insekticid pogodan za organski uzgoj kako u zatvorenom tako i na otvorenom. Izvlači se i proizvodi pomoću napredne tehnologije koja je potpuno čista, ekološka i poštuje okoliš, uz co2 ekstrakciju koristi se limunska kiselina koja se pokazala kao naučinkovitije „zeleno otaplo” antocijana.

Ekstrakt neema izravno utječe na probavni sustav insekata, što uzrokuje poremećaje prehrane koji ometaju njihov razvoj i koji u konačnici uzrokuju smrt koja se obično dogodi između 3 i 14 dana nakon kontakta s proizvodom.

NeemPRO također djeluje preventivno protiv gljivica, utječući i ograničavajući njihov rast.

KAKO KORISTITI

Koristiti folijarno od 1,5 ml po litri vode svakih 6 ili 7 dana.
Dobro poprskajte po gornjoj i donjoj strani lišća
Ne koristiti u vodama za navodnjavanje s pH većim od 7

NeemPRO

Za suzbijanje štetnika s definiranim generacijama koristiti u početenim fcijama kada se generacije preklapaju, preporučuje se nekoliko primjena u nizu, u razmaku između 7 i 14 dana, ovisno o vrsti štetnika i stupnju napada.

DOZA I UPUTE ZA UPOTREBU

2 ml po litri vode

Povezani proizvodi