CANNA – Flush

75,00 kn

-+

Proizvod za čiščenje (flushing) supstrata i biljki iz svih nutrienta!

FLUSH na učinkovit način počisti i uništi sve nutrientne soli viška koje se nalaze u zemlji.
To je bitno zbog toga jer nutrienti viška mogu imati loš utjecaj na sljedeći ciklus rasta (naprimer: nutrienti viška u supstratima mogu dovesti do pothranjenosti).

CANNA FLUSH učinkovito počisti supstrat bez ubijanja koristnih bakterija ili gljivica, to se može desiti ako koristite reverznu/obrnutu osmozu (filtriranje vode) ili demineralizirane vode.

Može se koristiti na svih supstratima te je napravljena posebno za uzgoj u sistemima “drain to waste”.

UPUTSTVA

1. Ispiranje viška nutrijenata iz drenažnih supstrata

  • Mješovina zemlje ili hidroponika: Razrijediti 20ml koncentrata sa 10l vode (1:500) sve do drenaže. Zalivajte biljku jednom sa običnom vodom iz vodovoda sve do drenaže. Nakon čega slijedi normalno doziranje (otvoreni sistemi).
  • Hidroponika (otvoreni sistemi): Dodajte razrijeđen FLUSH (40ml/10L vode (1:250)) u zadnjom dnevnom navodnjavanju dok ne postignemo 10-20% drenaže. Zalivajte biljku jednom sa običnom vodom iz vodovoda sve do drenaže. Sledeči dan se dodaje normalno doziranje (10-20%).

2. Uputstva za upotrebu pre žetve (samo godišnji urod)

  • Priporučljivo je početi bar 1-2 tjedna prije žetve i dodati 1 na tjedan u količinama i načinu kao što je i navedeno gore. Nastavite između žetve sa normalnim doziranjem.

3. Uputstva za ponovnu upotrebu inertnih supstrata

  • CANNAFLUSH je idealan za čiščenje inertnih supstrata (npr ekspandirana glina, kamena vuna). Doziranje: FLUSH (40ml/10L sa vodom iz vodovoda). Pustite, da se suši 24 sata, onda isperite s istom količinom vode iz vodovoda. Ako je potrebno postupak ponovite.

Povezani proizvodi