Trimpro - ručni trimer

4.600,00 kn

-+

Naš najtiši trimer ikad, novi TRIMPRO UNPLUGGED lagan je, ali robustan model "idi bilo gdje" dizajniran za kućne entuzijaste i idealan za upotrebu u stanu, stakleniku ili bilo kojoj situaciji u kojoj potreba za diskrecijom znači da su moćni modeli upravo osvojili ne znam. Nježno obrađuje cvijeće tankim kožnim prstima ohrabrujućim lišćem na rešetki i oštricama od nehrđajućeg čelika obrubljenim britvom ispod. A brzinu, naravno, kontrolirate vlastitom rukom.

Najnaprednija i najučinkovitija jedinica za obrezivanje bez snage ikad razvijena, niti jedan aspekt TRIMPRO UNPLUGGED nije zanemaren u svom dizajnu. Veličina, težina i oblik, uz reverzibilno podrezivanje, doprinose njegovoj idealnoj ergonomiji. Kožni prsti tretirani su prirodnim uljima kako bi se smanjila ljepljivost i održala njihova podatnost. Oštrice od nehrđajućeg čelika su najviše moguće kvalitete, a naravno, visina oštrice je podesiva kao i kod svih TRIMPRO proizvoda.

Upozorenje:
Nikada ne stavljajte prste, rukavice ili bilo koji drugi dio tijela u kontakt s rešetkom, oštricom i / ili rotorom.
Nikada nemojte pritiskati rešetku.
Ne upotrebljavajte škare, noževe ili bilo koji instrument iznad rešetke.
Stalne zaštitne naočale i rukavice potrebne su.
Rukavice moraju biti dovoljno uske da ne mogu ući u utore rešetke. Labava rukavica je opasna, pazite!
Koristiti se u skladu sa svim važećim zakonima i propisima. Proizvođač ne prihvaća nikakvu odgovornost za štetu nastalu na TRIMPRO ROTOR XL ili od njega koja je rezultat nepravilne uporabe ili sastavljanja.

FORMAT:
Montirani stroj: 13,5 "promjer x 12" (16 "s ugrađenom ručkom)
Pakiranje: 14 "x 14" x 13 "

TEŽINA:
Samo stroj: 3,5 kg
Stroj i pakiranje: 4 kg

MATERIJAL:
Okvir: aluminij
Rešetka: Čelik

REZETKA:
Trimpro Unplugged (STD): utor veličine 1/4 ″

Povezani proizvodi