GROWTH TECHNOLOGY - Purpinator

200,00 kn

-+

ŠTO PURPINATOR RADI

POBOLJŠANA BOJA
Purpinator olakšava proizvodnju antocijaninskih spojeva i drugih flavonoida, koji poboljšavaju izražavanje fenotipskih svojstava, poput ljubičaste obojenosti kod sposobnih sorata. Ovo poboljšava konačnu privlačnost vrećice gotovog proizvoda i izdvaja vaše biljke od ostatka.

POBOLJŠAJTE AROME
Terpeni i drugi sekundarni metaboliti izravno su odgovorni za aromatične i aromatske profile vaših biljaka. Purpinator poboljšava prirodni terpenski profil vaših biljaka radi poboljšane koncentracije terpena i terpenoida, što rezultira poboljšanom aromom i okusom u gotovom proizvodu.

VIŠE POTENCIJE
"Učinak pratnje" i opći učinak terpena na ljudsko ponašanje već su dugo proučavani. S povećanim kapacitetom i brojem, mjesta za trihom će proizvesti više sekundarnih metabolita i terpena za snažniji gotov proizvod. Ovi vrijedni spojevi pohranjeni su unutar zidova mjesta trihoma i žlijezda i čine snažniji gotov proizvod.

UPUTE:
PURPINATOR® se može koristiti tijekom cijelog životnog ciklusa vaše biljke.

Faze rasta vegetacije (1. do 4. tjedan): Dodajte 2-5 ml po galonu vode.

Rana faza cvjetanja (5-9. Tjedan): Dodajte 6-15 ml po galonu vode.

Kasna faza rasta (tjedan 10+): Dodajte 20-30 ml po galonu vode.

PURPINATOR® neće izgarati biljke kad se koristi prema uputama, a može se koristiti s bilo kojim rastnim medijima, hidroponskim sustavom i hranjivim programom. PURPINATOR je na ispravnom pH za hidroponsku upotrebu.

DIJAGRAM FEEDA PURPINATOR®
Tjedan    
1 - 4 = 5 ml    
5 - 6 = 10 ml    
7 - 8 = 15 ml    
9 - 12+ = 25 ml

NAJBOLJE PRAKSE
PURPINATOR® se može hraniti jednako često kao i svako zalijevanje.

Za sustave uzgoja dubokih voda: rezervoar mijenjajte jednom u 3-5 dana. Održavajte prozračivanje u spremniku kada koristite PURPINATOR®.
Sigurno za upotrebu u svim injektorima gnojiva
Čuvati na hladnom i suhom mjestu, daleko od izravne sunčeve svjetlosti
Sva mjerenja su po galonu vode
NEMOJTE koristiti kao folijarni sprej.
PURPINATOR® je u maksimalnoj koncentraciji - ako se dogodi kristalizacija, prije upotrebe dobro promućkajte ili promiješajte.

Povezani proizvodi