BIOTABS - Orgatrex

132,00 kn

-+

Faza: rast, cvatnja
Za uzgoj u: tlu, kokos
Orgatrex je potpuno organsko tekuće gnojivo koje skladno djeluje s prirodom dajući vam veće i zdravije biljke. Orgratrex je napravljen od sastojaka koje je odobrilo Britansko udruženje tla i može se koristiti sa svim usjevima.

Nema kemikalija koje štete i nije potrebno mjeriti pH ili vodljivost.

Ovaj proizvod najbolje djeluje u sinergiji. Kombinirajte Orgatrex s bakterijama iz tla iz drugih proizvoda Biotabs, kao što su  Bactrex  i  Mycotrex.

UPOTREBA - ORGATREX

Razrijedite 15 ml u 10 litara vode. Svaki put kad zalijevate nakon trećeg tjedna razdoblja cvatnje. Otopina se može čuvati dva dana.

O BIOTABOVIMA

Biotabs  su znanstveno dokazana nova metoda uzgoja, koja se temelji na organskim gljivama i bakterijama u tlu. Uz jednostavne proizvode za svaki korak uzgoja, lijepe i zdrave biljke gotovo su zajamčene. Veliki korijeni, veliko voće ... Veliki prinosi!

Isprobajte kompletni  Biotabs početni pribor  i nabavite svu potrebnu prehranu za do 10 biljaka.

SASTOJCI

Ovaj proizvod sadrži brašno od lucerne, miješanu melasu, kali vinasse, silicijev oksid i kamenu prašinu kao osnovu za dostupne mikrohranjive sastojke. Svi sastojci su odobreni i strogo nadzirani od strane British Soil Association.

UPOZORENJE

Držite na hladnom i suhom mjestu. Prije upotrebe dobro promućkati. Čuvati izvan dohvata djece. Nije prikladno za konzumaciju.

Povezani proizvodi