PRO-XL Stop Grow 30m

225,00 kn

-+

PRO-XL STOP GROW jedinstveni je proizvod koji ne samo da skraćuje trajanje uzgoja za oko 1 tjedan, već nam omogućuje i određivanje stvarne visine biljke! Biljka koja će obično doseći 2 metra , sa  STOP GROW možete se zaustaviti na 1 metar . Nakon primjene biljka se odmah prestaje istezati i započinje cvjetanje. To znači da će biljka umjesto daljnjeg rasta koristiti svu raspoloživu energiju za cvjetanje. To automatski rezultira većim, kompaktnijim i usko rastućim cvjetovima. Općenito će manja biljka dati bolju  tvorbu cvijeta u usporedbi s proširenom biljkom s raštrkanim cvjetovima.

Savjet:  Primijenite  STOP GROW  kad biljka dosegne željenu visinu, po mogućnosti neposredno prije faze cvatnje. VAŽNO  da se ova aplikacija odvija s  ugašenim svjetlima !  STOP GROW-u  treba najmanje  12 sati  da se potpuno apsorbira.

Primjena:  Protresti prije upotrebe. Koristite ubrzo nakon gašenja svjetla. Dodati  30 ml   na  5  litara vode . Dobro promiješajte i poprskajte biljku kao finu maglicu. Ne dodirujte korijenje. Može se ponoviti nakon 3-5 dana.

Upozorenje:
Čuvati zatvoreno na tamnom mjestu bez mraza!
Protresite prije upotrebe!
Čuvati izvan dohvata djece!

Povezani proizvodi