ATAMI – Silic Boost

100,00 kn

-+

Silic Boost od Atamija je aditiv i stimulator za vaše biljke. Silicij je jedan od najzastupljenijih elemenata u zemlji, međutim većina tog silicija je biljkama nedostupna. Silicij se nekada nije smatrao važnim, ali nakon mnogobrojnih istraživačkih radova dokazano je da silicij zapravo igra veliku ulogu kada je u pitanju rast.

Atamijev Silic boost proizvod održava visoku razinu silicija vaših biljaka – mnogi supstrati na tržištu zapravo uopće ne uključuju ovaj sastojak. Iz tog razloga morat ćete ga početi koristiti od početka vegetativnog razdoblja, sve do početka razdoblja cvjetanja. Ovo aditiv sadrži visoke razine silicija, omogućujući vašim biljkama da izgrade snagu kada je riječ o stresu, koji se može pojaviti zbog topline, suše i drugih vanjskih elemenata. Ovaj proizvod također osigurava da vaše biljke lakše apsorbiraju hranjive tvari i hranu, kao što je fosfor. Krajnji rezultat čini biljke koje rastu mnogo snažnijima, zdravijima i plodonosnijima.

Upute za upotrebu Silic Boosta

Zalijevanjem: Dodajte 0,1 ml po litri vode čim započne razdoblje rasta. Može se koristiti i u sustavima za navodnjavanje. Koristite ga kad god zalijevate i hranite biljke sve dok ne počne cvjetanje.

Prskanjem: Pomiješajte 0,5 ml po litri vode i poprskajte biljke na vrh i dno lišća.

Sadržaj:

Silicijev dioksid (SiO2) 30,0%

Povezani proizvodi