BIOTABS – StarterKit

420,00 kn

-+

BIOTABS – StarterKit  paket sa svim potrebnim za početak uzgoja za 5 -10 biljaka ovisno o veličini posuda. Radi se o 100% organskim proizvodima. BIOTABS – StarterKit sadrži Startrex organski poboljšivač tla sa dodanim gnojivom i korisnim bakterijama, Bactrex – prirodne organske bakterije za korijenski sustav- Trichoderma, Mycotrex – mješavina spora mikorize, Biotabs organsko sporo otpuštajuće gnojivo u tabletama i Orgatrex – organsko tekuće gnojivo. Koristi se u unutarnjem i vanjskom uzgoju. Pogodno za sve kulture.

BIOTABS – Startrex je poboljšivač tla sa dodanim NPK gnojivom.

  • NPK  (3-1-2)
  • Visoki probiotički sadržaj bakterija, sadrži silicij (Si) i fulvičnu kiselinu

BIOTABS – Bactrex je suhi, u vodi topljivi prah s velikim brojem  mikroba (uključujući 6 sojeva Bacillus spp.), Trichoderma i aktinomiceta. To je posebno odabrano zbog njihovog poželjnog utjecaja na strukturu tla i plodnost. Ove specijalizirane bakterije korijena “sadržane su” u topljivom ekstraktu Yucca s organskim katalizatorima, kako bi se osigurala brza kolonizacija i rast korijenske zone.

BIOTABS – Mycotrex  su korisne gljivice tla koje ulaze u simbiozu s biljkama. One povećavaju efektivan doseg korijena, ali zapravo funkcioniraju poput korijena. To dovodi do povećanja kapaciteta upijanja korijena za 700%. Možete li zamisliti što to znači za zdravlje i stopu rasta biljaka ako su korijeni 700% veći od normalnih ?! Biljke će zauzeti vodu i hranjive tvari mnogo lakše.

BIOTABS – tablete – organsko  gnojivo s polaganim otpuštanjem

  • NPK 15-7-8

BIOTABS – Orgatrex je organsko tekuće gnojivo za rast i akcelerator cvatnje

  • NPK 5-1-5

Povezani proizvodi