Lumatek – Shinobi White (80)

741,00 kn

-+

Lumatek – Shinobi White (80) – parabolični reflektor  dizajniran i projektiran u Velikoj Britaniji, koristeći vrhunske komponente  osiguravajući visokokvalitetan lagani parabolični reflektor. Ovaj reflektor promjera 80cm  je dizajniran kako bi se svjetlo izravno usmjerilo prema dolje na površinu od 1m” i idealno je za uzgoj velikih biljaka u manjim prostorima. Nudi sjajnu reflektivnost i apsolutno iskorištava spektar i snagu žarulje. Posjeduje grlo E40 i pogodan je za HPS, MH, CFL i CMH/LEC žarulje do 1000W. Načinjen od aluminije i izuzetno je lagan.

Lumatek – Shinobi White  – prednosti:

Lumatek – Shinobi White – jedna od glavnih prednosti vertikalnog nosača jest da svjetlost izlazi jednako na svim stranama i ravnomjerno se raspršuje što odlikuje paraboličan dizajn. Za razliku od većine ostalih reflektora, žarulja se ovdje montira u okomitom položaju, a većina izlaza usmjerena je prema zakrivljenim površinama i i održava se natrag prema vrhu. Ova metoda stvara ujednačenije širenje svjetla od reflektora gdje se žarulja postavlja u vodoravan položaj. Ravnomjerno širenje svjetlosti izuzetno je bitno kod prostora gdje raste veći broj biljaka.

SHINOBI je prvi reflektor koji uključuje VVS (Variable Ventilation System).
Ima jedinstvenu podesivu gornju ploču koja omogućuje krajnjem korisniku povećanje ili smanjenje količine  vrućeg zraka. Ako je reflektor previše vruć, jednostavno podesite gornju ploču kako biste omogućili maksimalni protok zraka. Alternativno, ako želite povećati temperaturu, zatvorite sustav ventila.
Lumatek – Shinobi White – specifikacije

  • za žarulje HPS, MH, CFL, CMH/LEC do 1000W
  • diametar 80cm
  • reflektivne bijele boje
  • povoljno za prostore 80×80 – 120×120
  • Posjeduje ventilacijske otvore na vrhu kako bi se omogućilo da višak topline izađe van, u kombinaciji s otvorenim dizajnom  temperature ispod žarulje su znatno niže što omogućava da se svjetlost što više približi biljkama bez bojazni da ih se moglo oštetiti
  • Turrican se isporučuje s 375cm kabelom s priključkom IEC (vodilica). IEC adapter se koristi za spajanje s balastom odgovarajućeg izlaza za svjetiljku ugrađenu na reflektor, do 1000 Watt-a

Povezani proizvodi