Garden HighPro pearl-pro XL reflektor

250,00 kn

-+

Ovaj reflektor kompatibilan je s HW i HPS svjetiljkama od 250 W, 400 W i 600 W, te u prostorijama za uzgoj širine od 80 do 120 cm i visine od oko 2 m.
Vrt Highpro Pearl Pro XL, kvalitetan profesionalni reflektor

Izrađen je od aluminija sa štukaturom zahvaljujući tehnologiji Pearl koju je razvio Garden HighPro. To je super lagana i otporna jedinica koja maksimizira refleksiju svjetlosti i uklanja žarišta.

Omogućuje podešavanje otvora krila kako bi se svjetlosni snop koncentrirao u većoj ili manjoj mjeri, prilagođavajući ga prostoru koji zauzimaju biljke u našem zatvorenom šatoru za uzgoj i tako poboljšati njihov razvoj bez trošenja svjetlosti.

Izgrađen je u jednom komadu kako bi se povećala trajnost, iako ima zamjenjivi spread stick (odabir od 3) koji djeluje distribucijom svjetlosti između dva krila.
Vrtni reflektor Highpro Pearl Pro XL, za HM i HPS do 600W

Ovisno o instaliranom spread stick-u, dobiva se reflektor od 55x57cm za područja 80x80cm. Dimenzije 55x60 cm optimalne su za šatore za rast od 100x100 cm ili idealne za sobe veličine 120x120 cm.

Ima utičnicu s navojem E40, kompatibilnu s natrijevim i metalhalogenidnim žaruljama, iako može biti kompatibilna s LEC / CMH žaruljama koristeći adapter E40 za PGZ18 koji nije priložen.

Opremljen je sigurnom razvodnom kutijom koja sprema armaturu i štiti ih od prskanja i svjetlosti, osiguravajući čvrstu i učinkovitu električnu vezu.
Vrt Highpro Pearl Pro XL Informacije o reflektoru:

Profesionalni reflektor sa štukaturama
Izrađena od aluminija s bisernom završnom obradom
Jedan komad, s 3 dostupne konfiguracije (3 spread stick)
Utičnica E40 kompatibilna s HM i HPS
Osigurana razvodna kutija za veću sigurnost

Povezani proizvodi