PARXTREME 600 W (3100 K) VANGUARD SUNSTAR KIT

3.150,00 kn
2.362,50 kn
25%

-+

PARXTREME 600 W (3100 K) VANGUARD SUNSTAR KIT

Kompletni rasvjetni set koji se sastoji od prigušnice, žarulje i reflektora. Ovi setovi su idealni za uzgoj u zatvorenom prostoru, a nude sve što je potrebno da biste maksimalno iskoristili svoje usjeve.

Ovaj komplet sadrži najnovije inovacije iz Soluxa, ParXtreme žarulje: LEC (Light Emitting Cermic) žarulja koja je pogodna za većinu reflektora zbog navoja žarulje E40.

PARXTREME ZAMJENJIVA ŽARULJA

Spektralna energija ParXtremea nema usporedbu na hortikulturnom tržištu. LEC ParXtreme žarulja poboljšava proizvodnju esencijalnih ulja,  a istodobno zbog spektra žarulje, biljke se ne istežu toliko u visinu (sterch). ParXtreme osigurava  biljkama da ostaju snažne i zdrave tijekom ciklusa usjeva. Ova LEC žarulja savršeno je rastuće svjetlo od vegetacije do cvatnje, stvara zdrave biljke tijekom vegetativnog rasta i teške, popunjene cvjetove pune trihoma tijekom cvatnje.

Obična HPS žarulja proizvodi narančasto svjetlo s vrlo malo distribucije u svom spektru. Novi 600 W ParXtreme Converse LEC proizvodi puno svjetlije (više bijelo) svjetlo šireg spektra i obilje crvenih tonova. To je prva konverzijska žarulja koja pruža optimalne razine spektralne energije u svim fazama rasta biljaka, kako u rastu, tako i u cvatnji, iako je njegov spektar specifičniji za cvjetanje (3100 K). To znači da je ova žarulja prva takve vrste, budući da radi s bilo kojim od 600 W prigušnica i ima navoj z E40 grlo, tako da se može koristiti s većinom reflektora na tržištu bez potrebe za posebnim adapterima ili držačima svjetiljki.

SUNSTAR REFLEKTOR

 Ovaj reflektor odlikuje dobra zapečaćenost, i ima dvostruko brtvljenje stakla. Također sustavom zaustavljanja krila spriječava se ispadanje stakla. Kućište mu je izrađeno od pocinčanog čelika i  promjera je 150 mm. Njegova unutrašnjost je od teksturiranog aluminija i vrlo reflektirajuća.

Dimenzija reflektora: 61,2 x 32,5 x 21,3 cm.

600W AVANT-GARDE ELEKTRONSKA PRIGUŠNICA

Poboljšana Vanguardova prigušnica kompatibilana je sa natrijevim i halogenim žaruljama od 250, 400 i 600 W. Proveden je rad na povećanju kvalitete i poboljšanju značajki, kao što su visoki faktor snage, visoka učinkovitost pretvorbe, bolje rapršavanje topline. "Soft Start" omogućuje dugovječniji rad žarulje. Ovoj prigušnici nije potreban ventilator hlađenja što ju čini apsolutno tihom.

Ostale poboljšane značajke su:

  • Paljenje progresivne žarulje
  • DSP (digitalna obrada signala) koja poboljšava dinamičku kontrolu i intenzitet svjetla u svakoj fazi postrojenja.
  • Dinamično otkrivanje naponskog ulaza, štiteći prigušnicu od oštećenja uzrokovanih visokim / niskim naponom.
  • Dinamično otkrivanje fluktuacija struje, štiteći jr od kratkih spojeva, otvorenih krugova i kraja vijeka trajanja žarulje.
  • Kompaktan dizajn, mini veličina, težine manje od 1,4 kg.

 

 

 

Povezani proizvodi