SOLUX - Digitalni kit

3.350,00 kn

-+

Solux Hortilux reflektor
Solux pro 1000w žarulja
Digitalna prigušnica COLOSSUS  

TILUX KIT
Elektronički komplet Colossus Solux 1000W / 400V Solux PRO D.E.Elektronski komplet Hortilux idealan je za uzgoj u zatvorenom, jer nam nudi sve što vam je potrebno kako biste maksimalno iskoristili svoje usjeve.

Elektronički komplet Colossus Solux 1000W / 400V Solux PRO D.E. Hortilux sastoji se od:

Colossu je prigušnica posebno stvorena za dvostruke svjetiljke. Ima kontrolirani mikroprocesor koji održava razinu lumena žarulje dulje od tradicionalnih prigušnica. Niska razina paljenja pri samo 3 A po jedinici i zaštita IP43. To je tim koji radi tiho i vrlo je lagan, a može se montirati na zid. S toplinskom i zaštitnom zaštitom. Digitalna inteligentna tehnologija "mekog pokretanja". U kombinaciji sa Solux 600 i 1000 W svjetiljkama postižu se najbolji rezultati.
 
1000 W 400 V D.E Hps Pro žarulja: Posebne žarulje za visokofrekventne elektroničke prigušnice poput Colossusa.  Svjetiljka ima terminalni kabel sa svake strane, eliminirajući potrebu za strukturom koja podupire kabel. Odsutnost ove strukture eliminira sjene u emitiranom zraku. Samo za vodoravnu uporabu.

Solux Hortilux D.E Reflektor: Riječ je o dvostrukom reflektoru, posebno dizajniranom za lampe za uzgoj 600/750 / 1000W. Proizvedeno od visokokvalitetnih materijala i specifičnog dizajna za hortikulturu, jamčeći najbolje rezultate u našim usjevima. Njegova je podrška posebno stabilna i izdržljiva, stvorena je tako da može imati dug životni vijek i lako se koristi. Ovaj reflektor idealan je za hortikulturne svjetiljke HPS, LEC i CMH. Uključuje dva vijka za jednostavno vješanje reflektora na mjesto koje želite.

Povezani proizvodi