ProNeem i Cyclon ponovo na policama

Od danas, na policama Botanike možete opet pronaći ProNeem sredstvo za zaštitu i Cyclon oscilirajuće ventilatore.

ProNeem – Trabe

ProNeem je brašno nastalo mljevenjem ostataka kore i sjemenke stabla neema. Nastaje kao nusproizvod jednog od Trabe proizvoda (Ain Grow), te je zbog toga potpuno neštetan za upotrebu kao prirodni insekticid. Proneem je esencijalan proizvod namjenjen kontroli i prevenciji nastanka insekata, nametnika, pesticida i gljivica, u tlu i na biljci. Može se koristiti direktno u supstratu, u vodi za zalijevanje ili folijarno. Organski je proizvod, biloškog podrijetla.

Indikacija

Kontrola parazita tla: nematode, crvi i ličinke tla. ·

Kontrola insekata: zbog sustavnih svojstava. PRONEEM® se apsorbira korijenom i distribuira kroz vaskularna tkiva. PRONEEM® se pokazao djelotvornim protiv mnogobrojnih insekata. PRONEEM® također djeluje kao preventiva

Kontrola gljivica u tlu: Phitophtora sp. Verticillium, Fusarium sp, Oidium sp, Mildiu itd.

Cyclon – oscilirajući clipfan ventilator

Cyclone clip ventilator 20W – oscilirajući. Ovaj mali, tihi ventilator dizajniran je za mješanje zraka unutar prostorije  sprečavanje džepova zraka koji se mogu stvoriti. Lopatice imaju promjer od 20 cm. Njegova lagana težina (0,8 kg) i dimenzije 21x16x20cm čine ga vrlo jednostavnim za postavljanje.
Uključuje stezaljku i postolje, kako bi ga mogi pričvstiti na željeno mjesto. Njegov dugotrajni motor osigurava 20w snage i ima prekidač za podešavanje snage s dvije brzine
Osim toga, ovaj ventilator može se usmjeriti u željeni smjer, ali i staviti ga u položaj za osciliranje, s čime se dodatno povećava mješanje zraka. Vrlo atraktivni, kompaktni i funkcionalni dizajn.