GreenCeption LED rasvjeta

Botanika će u najskorije vrijeme u ponudi imati GreenCeption LED rasvjetu. GreenCeption je njemačka LED rasvjeta, sastavljena od najkvalitetnijih LED dioda OSRAM-a i CREE-jevih čipova (COB). Greenception LED rasvjeta se sastoji od cijelog spektra svjetla. Pojedinačni LED se sas

toji od mješavine crvenog, plavog, Infracrvenog (IR) i ultraljubičastog (UV) svjetla. Sastavnio dio svake LED lampe je i COB čip, koji emitira bijelu svjetlost.

LED lampe Greenception dolaze u dva osnovna oblika. Kvadratne LED lampe su konfigurirane od već navednih pojedinačnih LED-ova te COB čipova. Emitiraju cijeli spektar. LED lampa može biti kontrolirana i uz pomoć WiFi tehnologije, te uz njihovu aplikaciju. Uz pomoć te aplikacije, moguće je lampu kotrolirati predprogramiranim programima, kao što je npr. vegetativni ciklus, cvjetni ciklus, vrlo mlade biljke, program za biljke “majke” za “pelcanje”, program koji imitira dnevno sunčevo svjetlo (od zore do sumraka) te na taj način najbolje imitira prirodno sunčevo svjetlo.

Drugi osnovni oblik su LED letve. LED letve su potpuno modularne, emitiraju cijeli spekatr svjetla. Također ih se kontrolira uz pomoć WiFi tehnologije i aplikacije.

GreenCeption LED rasvjeta namijenjan je širokom krugu korisnika, od početnika i hobista, pa sve do profesionalnih uzgajivača.

Pratite naše vijesti i dalje, kako biste doznali kada će biti dostupne i kada će te ih moći vidjeti na djelu.