HIGRADE tester

681,00 kn

-+

SAVRŠENO RJEŠENJE: HiGrade komplet za trenutno testiranje potencije

ŠTO DOBIJATE: Ovaj komplet za ispitivanje potencije uključuje sve što vam je potrebno za ugodno iskustvo mjerenja!Kupnjom ovog uredjaja dobijate pretplatu na cjelogodišnju aplikaciju, idealnu za profesionalce ili početnike.

UNUTARNJE ISPITIVANJE : Imajte potpunu kontrolu nad onim što uzgajate, kupujete ili konzumirate s ovim vrlo preciznim kompletom za ispitivanje potencije koji trenutno analizira mikroskopske biljne strukture snimajući slike visoke rezolucije na vaš pametni telefon!

KAKO TESTIRATE: Kada nabavite HiGrade testni komplet, sve što trebate je preuzeti  aplikaciju, snimiti 3 fotografije vašeg cvijeta i poslužitelji će ih analizirati, a rezultate će poslati na vaš telefon u roku od nekoliko sekundi.aplikacija omogućuje  jednostavno praćenje rezultata za buduću upotrebu.

KOMPLETNA POMOĆ U UZGOJU: HiGrade Kit nudi pomoć u uzgoju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Naučite sve o svojim sojevima, otkrivajte i borite se protiv bolesti ili štetočina, uravnotežite hranjive sastojke, odredite optimalno vrijeme berbe i naučite odgovarajući unos vode prema individualnim potrebama vaše biljke!

Povezani proizvodi