Unis Co2 - kombinirani kontroler i regulator

1.841,00 kn

-+

Ovaj cjeloviti sustav kontrolera i regulacije CO2 jedan je od najboljih na tržištu; sastoji se od Evolution regulatora ugljičnog dioksida, Evolution N.D.I.R. Regulator CO2 s regulatorom CO2 Ecotechnics.
Novi Evolution Controller najnapredniji je u svojoj vrsti i ima više značajki i funkcionalnosti od bilo kojeg drugog proizvoda na tržištu.

Kontroler koristi najnoviju mikroprocesorsku i infracrvenu tehnologiju za praćenje i kontrolu razine ugljičnog dioksida u vašem uzgojnom području. Regulator može raditi sa ili bez CO2 senzora, a može se koristiti ili s bocom CO2 u bocama ili s CO2 generatorom koji gori na plin. Uz to, regulator se može povezati s većinom vanjskih termo / higrostata za poboljšanu kontrolu okoliša za prostorije od 1 m3 do 999m3.

Za kompletiranje kompleta imamo regulator Ecotechnics koji se proizvodi u Velikoj Britaniji od komponenata vrhunske kvalitete. Ima fiksnu brzinu protoka od 0,17 litara u minuti i standardni je hortikulturni regulator tvrtke Ecotechnics.
Kontroler Unis Co2 dizajniran je za brzo i jednostavno postavljanje i jednostavnost upotrebe. Već 10 godina kontroler Unis pruža uzgajivačima jeftin jednostavan i vrlo pouzdan način za povećanje razine CO2. Kontroler Ecotechnics Unis Co2 posebno je dizajniran kako bi omogućio lako obogaćivanje CO2 za kućnu uzgoj i hortikulturu staklenika, naš Jedinstveni pristup dizajnu regulatora plina čini ovaj sustav najjednostavnijim za postavljanje na svijetu. Samo izračunajte volumen vašeg uzgojnog područja u kubnim metrima i unesite ga u Unis kontroler.
 
To je tako jednostavno. Nema složenijih izračuna o brzini protoka plina, tlaku, vremenu uključivanja / isključivanja, samo jedna postavka. Najnovija verzija Unis co2 kontrolera temelji se na mikroprocesoru i ima 16 postavki od 1 kubnog metra do 100 kubnih metara. U upotrebi je Unis kontroler vrlo jednostavan i pružit će godine bez problema.

Povezani proizvodi