Phantom 100 DELUXE

1.475,00 kn

-+

Phantom 100 DELUXE – growbox šator za uzgoj  nizozemskog proizvođača Dutch Hydroponic Solutions. Šatori se odlikuju izvrsnim materijalom koji je čvrst, otporan na habanje, izuzetno dobrim patentnim zatvaračima, mrežnom konstrukcijom na vrhu . Posjeduju otvore za ventilaciju. Šator se odlikuje bijelom unutrašnjošću nove generacije koja odlično reflektira svjetlost unutar uzgojnog prostora.

Također, svi šatori opremljeni su naprednim sustavom dvostrukog ovjesa. To jest, dvostruki križ je prisutan na vrhu šatora. To u kombinaciji s izuzetno debelim kutovima i zglobovima omogućava  ovjes veće težine u Phantom šatoru nego u ostalim  šatorima. Nadalje, čvrsti konstrukcija Hydroponic Solutions su najbolje kvalitete. Standardna debljina stupova za šator je sada 16 ili 19 mm, no Phantom kultivatori  Deluxe izrađeni su sa potpornim stupovima debljine 28,6 mm.

Phantom šatori dostupni su u različitim veličinama. Od najčešćih do vrlo posebnih i jedinstvenih veličina koje je napravio isključivo Phantom. Tu je i DeLuxe Phanton linija, te su šatori opremljeni prozorom  što vam omogućuje da provjerite svoje biljke bez ometanja mikro klime.

Phantom 100 Regular karateristike:

  • dimenzije – 100x100x200
  • debljina potpornih stupova 19mm
  • u kompletu dolaze i vezice za postavljanje rasvjete i ventilacije

Povezani proizvodi