GUANOKALONG - Guano kalong grow

132,00 kn

-+

Dokaz da je guano šišmiša iz Guanokalonga u konačnici organski jest da šišmiši sami biraju svoju hranu. Organsko gnojivo gvano proizvodi se uz pomoć prirodnih sastojaka iz izmeta šišmiša. Ovaj se gvano gomilao stotinama godina u špiljama i s vremenom je promijenjen u kompost. Zrelog voća i zdravih insekata ima u izobilju u prašumi. Mjesta na kojima ljudi još uvijek nisu imali utjecaja. Neka duh džungle postane dio vašeg vrta uz pomoć Guanokalonga. Ova hranjiva biljka izvrsna je za uporabu u organskom uzgoju konzumnih usjeva. Neka prirodni fosfat, obilna prisutnost mikroelemenata i enzima rade svoj posao. Ovaj organski super gnoj djeluje na poboljšanje okusa, kvalitete i prinosa.

Tekućina se može koristiti u tlu i kokosu.
Trenutno puštanje za kontrolirani uzgoj.
Organski sadržaj osigurava kontrolirano dugo otpuštanje hranjivih sastojaka.
Potiče prisutni mikroživot u supstratu.
Neagresivan za korijenje zbog niskog indeksa soli.
Sadrži samo proizvode iz Priloga 2 (EEG) br. 2092/91 organske proizvodnje.
Kako koristiti Guanokalong grow?
Guanokalong ima bogat i jedinstven sastav makro- i mikroelemenata kao i enzima. Osobito je prisutan makroelement fosfor. Guanokalong samo postupno oslobađa svoje minerale, zahvaljujući čemu je spaljivanje korijenja biljke gotovo ali nemoguće. Jedinstveni enzimi i visoka koncentracija kalcija / magnezija u Guanokalongu stimuliraju mikroživot u zemlji. Za potpuno gnojenje komposta ili vrta savjetuje se dodavanje dodatnih gnojiva u smjesu.

Upotreba: Pomiješajte 1 kg sa 100 do 200 litara komposta u prvom tjednu ili pomiješajte 1 mjernu čašu od 50 grama po biljci u posudi od 7 litara. Vani: 1 biljka = 100 grama svaka 2 mjeseca, počevši od travnja.

Kako biste u potpunosti prihranili tlo ili vrt, preporučujemo vam miješanje dodatnih organskih gnojiva:

Dušik (riba = 100% organski)
Kalij (pepeo palmi = 100% organski)
Mikro (odljevi crva = 100% organski ili kompost kao izravni biljni hranjivi sastojak),
alge u prahu / ekstrakt (100% organski i također bogati magnezijem i mikroelementi).

Povezani proizvodi