HY-PRO - Terra

554,00 kn

-+

Čak i zajedničko vrtno tlo nije idealno, jer često sadrži onečišćenja koja mogu naštetiti biljci. Štoviše, teško je naznačiti točne sastojke za prihranu ovog tla. Za to se priprema dobro gnojivo koje se puni gdje i kada je to potrebno. Što je kvaliteta prehrane bolja, to će biljka više konzumirati. Tvari koje se ne konzumiraju neće predstavljati opterećenje za biljku. Sastojci HY-PRO Terra revolucionarne su kvalitete.
Elementi u tragovima

Da bi se stvorile zdrave biljke potrebno je u tlo dodati potrebne elemente u tragovima. Kada se koristi HY-PRO Terra, biljke će optimalno reagirati na sve vrste okolnosti, kako unutar tako i na otvorenom.
Primjena

HY-PRO Terra najbolje je dodavati od trećeg tjedna razdoblja cvatnje. Preporučujemo miješanje s vodom u omjeru 1: 200 (5 ml na 1 litru). Pri predoziranju primijetit ćete lagano smeđe (spaljivanje) lišća. Davanjem dodatne vode to možete popraviti. Savjet: Preporučujemo miješanje gnojiva s vodom koja ima istu temperaturu kao i okoliš. To sprječava fluktuacije pH vrijednosti i EC koncentracija i potiče optimalan rast.

Povezani proizvodi