BIOCANNA - BioBOOST

128,00 kn

-+

BioBOOST nije hranjiva tvar, već prirodni fermentirani biljni ekstrakt sa karakteristikama koje potiču cvjetanje, a koje su odgovorne i za puniji okus. BioBOOST je pogodan za sve sustave uzgoja i može se primijeniti u kombinaciji sa BIOCANNA gnojivima i aditivima.
BioBOOST razvio je CANNA Research iz biljnih ekstrakata  tropskih prašuma i pravi je poticaj za biljke. Bioaktivne tvari rezultiraju dodatnim metabolizmom koji je upravo ono što biljci treba tijekom razdoblja cvatnje. Biljke proizvode više fruktoze, postaju zdravije i jače te su manje osjetljive na bolesti i druge biljne pošasti. Rezultat je veći prinos s jakim, bujnim i vitalnim plodom. Broj bioaktivnih tvari u BioBOOST-u je ogroman.

Upute za korištenje:

Prije upotrebe dobro protresti.

Dodavati  BIOBOOST uz osnovnu hranu

Doziranje:

  1.  20 ml / 10L vode 1:500 u prefloweringu odnosno u samomom početku formiranja cvijeta
  2. Za pojačanju snagu cvjetanja razrijedite 1: 250 (40 ml po 10 L vode)
  3. Ne koristiti u kombinaciji s proizvodima koji sadrže vodikov peroksid (H₂0₂)
  4. Napravljenu otopinu iskoristit kroz max. 7 dana
  5. BIOBOOST može se dodavati ručnim zalijevanjem, kapljičnim navodnjavanjem ili folijarno


Skladištenje, zdravlje i sigurnost i drugi pravci:

  • BIOCANNA je razvila BIOCANNA Bio Vega & Bio Flores specijalno za fazu rasta i cvjetanja biljke
  • BIOBOOST je izvrstan za upotrebu u kombinaciji s ostalim (BIO) CANNA proizvodima!
  • Čuvati u zatvorenom, na tamnom i hladnom mjestu mjestu
  • Čuvati izvan dohvata djece

BIOCANNA gnojiva su 100% organska i posebno razvijena za uzgoj u tlu. Proizvodi uzgajani sa BIOCANNA gnojivima mogu se nazvati organskim pod uvjetom da su uzgojeni organski i u skladu s međunarodnim smjernicama. CANNA štiti proizvodni proces sirovina sve do konačnih proizvodnih rezultata tako da vam jamče najbolji rezultat držeći se smjernica organskog uzgoja.

Hranjive tvari BIOCANNA su na biljnoj osnovi i ne sadrže ostatake životinjskog porijekla. Glavna prednost toga je što je sastav proizvoda mnogo bolje prilagođen potrebama biljke. Dodatna prednost je što proizvod ne može sadržavati životinjski patogeni organizam, poput virusa gripe (na primjer ptičje gripe) koji mogu biti štetni za ljudsko zdravlje.

Povezani proizvodi