GHE - Pro Organic Bloom

110,00 kn

-+

Pro Organic Bloom je je visoko koncentrirano, potpuno organsko, jednodijelno tekuće hranjivo.

Praktičan i nevjerojatno učinkovit način da svoje biljke hranite organski, kako za hobiste, tako i za profesionalce. Pro Organic formule posebno su dizajnirane da odgovore potrebama svih biljaka tijekom rasta, cvatnje i plodovanja.  Formulacije temeljene na ekološkim principima koji održavaju poštovanje okoliša i istovremeno pružaju biljkama uravnoteženu i učinkovitu prehranu. Pro Organic Bloom aktivno poboljšava okoliš korijena hraneći mikrobe koji žive u skladu s vašom biljkom. Ovo osigurava osnovnu prehranu i okoliš, kako bi se osigurao zdrav vegetativni rast, cvatnja i plodnost.

Pro Organic  je savršeno topiv i dobro prilagođen automatskim i sustavima navodnjavanja kapanjem, i u uobičajenom vrtlarstvu. Pro Organic je jedino gnojivo certificirano za bioponični uzgoj.

Da bismo još više poboljšali performanse i dali vrtlarima veću fleksibilnost za optimizaciju rasta, linija General Organics također uključuje niz komplementarnih organskih dodataka, kao što su visokokvalitetni korisni mikrobi koji su vam potrebni za organsko vrtlarenje.

UPUTSTVA ZA UPOTREBU

Boce dobro pretresite prije svake upotrebe, dodajte svako pojedinačno gnojivo odvojeno, temeljito promiješajte i uvijek isperite mjernu opremu.

Pro Organic je vrlo koncentriran: NPK 2-3-4

  • najviše 2 ml / L vode, bez obzira da li se uzgaja u supstratima ili hidroponski

Pro Organic gnojiva moraju se razgraditi pomoću mikroba kako bi biljkama postali dostupni. Da bi se kolonija mogla dovoljno razviti, posebno u ranoj fazi rasta, u spremnik se mora dodati sustav biofiltracije koji radi 24 / 24h, kako u drain to waste, odnosno otvoreni sustav, tako i u recirkulacijski sustav.

Koristite Pro Organic sa:

GHE Trikologic ili Trikologic S 
Prisutnost korisnih mikroorganizama presudna je za učinkovito djelovanje organske kulture. Oni osiguravaju opskrbu hranjivim tvarima za vaše biljke, kao i zaštitu i druge pogodnosti.
Paleta Terra Aquatica uključuje visokokvalitetne organske aditive za fino podešavanje i poboljšanje biljaka u skladu sa Pro Organic-om.
Učinkovit je sa svim biljnom vrstama i većinom supstrata, u hidroponici, bioponici i vrtlarstvu na otvorenom.

Povezani proizvodi