Dexso Ektrakcijska tuba

1.190,00 kn

-+

OPIS
Dexso EOE standard jamči maksimalan prinos i najbolju kvalitetu za svako vađenje. Eloksirani sloj ekstraktora gotovo je dijamantno tvrd, štiti ga od kemijskog i mehaničkog trošenja. Cijev s navojem sprječava odstupanje i nudi maksimalnu sigurnost za otvoreni izvlakač.

Model je jedan od rijetkih usisavača koji ima jedinicu za pražnjenje s funkcijom raspodjele. To omogućuje brzo pražnjenje i punjenje nakon vađenja.

Magnetska nožica omogućuju jednostavno sklapanje i izvlačenje bez ruku. Važna pristupna komponenta je plin Dexso DME, koji je razumna alternativa plinu butan.

Dexso EOE ima kapacitet od 50 g, dugačak je 25 cm i unutarnji promjer od 3 cm.

PUŠTANJE U RAD

SADRŽAJ

Ekstrakcijska cijev
Središnji navoj s difuzorom i nogama koji se lako postavljaju
3 gumene noge za osiguravanje stabilnosti i sprječavanje klizanja
1 Brtveni prsten
1 samoočišćujuća ispusna jedinica
1 čelični filtar za višekratnu upotrebu za maksimalne performanse i smanjeno održavanje.

OPREZ

Iako je rizik manji, vrijede ista pravila kao i za vađenje plina butana. Vađenje na otvorenim prostorima je obavezno i ​​mora se držati podalje tijekom postupka vađenja. Budite posebno oprezni ako u blizini palite cigaretu ili upaljač jer radite sa zapaljivim plinom.

Ekstrahirajte esencijalna ulja najviše kvalitete i maksimalnih performansi pomoću standardnog ekstraktora Dexso EOE po vrlo pristupačnoj cijeni. Kombinirajte Dexso DME s vrhunskim ekstraktorima otvorene petlje Dexso EOE.

Povezani proizvodi