DEEP ROOT kapaljka

29,20 kn

-+

Nema poplave, nema prskanja, nema kapanja. Nema otpada.

Donosi korisne mikrobe i hranjive sastojke izravno u korijenski sustav, stvarajući uspješan mikrobiom rizosfere.
Duboko navodnjavanje korijena (DRI), smanjuje potrebe za vodom i poboljšava zdravlje biljaka isporukom vode izravno do korijena. Njegova patentirana nova tehnologija omogućuje ugrađivanje jedinica ispod korijenskog područja, a zatim prodiranje vode do korijena. To potiče rast korijena prema dolje kako bi se izbjegao razvoj korijena J i plitkog korijena koji mogu biti rezultat sustava površinskog zalijevanja. Stoga ne čudi da je DRI-12 bio među 10 najboljih proizvoda u 2015. godini tijekom svjetske izložbe Ag Ag.  

Uz vodu, DRI se može koristiti za donošenje tekućeg gnojiva izravno u korijenje, uklanjajući otpad od površinskog otjecanja i istiskivanja. Ne samo da štedite na troškovima gnojiva, već pridonosite i zdravijim plovnim putovima koji bi inače mogli biti zagađeni otjecanjem.

Duboko navodnjavanje korijena također donosi ekonomske prednosti. Jedinice koštaju djelić količine ostalih sustava za navodnjavanje, priključuju se na vaše postojeće emisije i mogu se instalirati za manje od minute po jedinici. Novac koji uštedite od nižih troškova vode, gnojiva i energije - i novac koji zadržavate poboljšanjem zdravlja biljaka čak i u sušnim uvjetima - pomaže DRI-u da se sam isplati.

Tijekom četiri godine terenskog ispitivanja i neovisnih studija (pogledajte našu stranicu za istraživanje) dosljedno su potvrđivali uštedu vode od navodnjavanja dubokim korijenjem. Uređaji su izrađeni od čvrstih materijala koji su vremenski ispitani u industriji navodnjavanja i uključuju do 60% recikliranog sadržaja nakon konzumiranja.

Povezani proizvodi